متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1403/10/12
  • - تعداد بازدید: 67
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

آغاز به کار کنگره ملی نان کامل و فراورده‌های غلات به میزبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز

کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات، به میزبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز صبح امروز ۱۲ دی‌ماه با حضور مشاور وزیر بهداشت، مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مهمانانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مسوولان سازمان های فارس آغاز شد و تا فردا سیزدهم دیماه در مجتمع ولایت ادامه دارد.

کنگره ملی نان

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، مشاور وزیر بهداشت و رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در کنگره نان کامل و فرآورده های غلات، ثمربخشی اینگونه رویدادهای علمی را نیازمند ایجاد آگاهی در جامعه نسبت به اهمیت مصرف نان کامل دانست.

حسن امامی رضوی با تقدیر از برگزارکنندگان این رویداد علمی گفت: از دانشگاه های نسل چهارم و پنجم انتظار می رود که با شناسایی دغدغه ها و چالش های مردم، برای رفع آنها پیگیر و پاسخگو باشند.

دکتر «سیدمحمد مظلومی» مدیر نظارت و ارزیابی مواد خوراکی آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو معاونت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه باید به سمت تغذیه سالم برویم تا بتوانیم روند افزایشی بیماری‌های مزمن و متابولیک مانند دیابت، سرطان، فشارخون، چاقی و اضافه وزن را کاهش دهیم و جامعه را به سمت اصلاح سبد غذایی هدایت کنیم.

رئیس کنگره ملی نان کامل و فراورده‌های غلات افزود: پرداختن به‌موضوع تولید غذاهای فراسودمند و تلاش برای غنی‌سازی برنج و سایر غلات نیز از دیگر اهداف برگزاری این کنگره عنوان کرد.

دکتر «سیاوش بابا جعفری»، دبیر علمی این کنگره و رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی، با اشاره به اجرای هشت پنل تخصصی در این کنگره عنوان کرد: در این کنگره ۸ پنل تخصصی به ترتیب: پنل اول، پنل پتانسیل گندم‌های ایران برای تولید نان کامل؛ پنل دوم، تکنولوژی آردسازی و تولید آرد کامل؛ پنل سوم، تغذیه و اثرات سلامت‌بخش نان کامل؛ پنل چهارم، پنل سیاست‌گذاری تولید و مصرف نان کامل؛ پنل پنجم، ضرورت پرداختن به نان کامل و بومی ایران؛ پنل ششم، نان کامل و تولید فرآورده‌های فراسودمند؛ پنل هفتم، نان و فرآورده غلات ویژه بیماران خاص و پنل هشتم نیز عوامل موثر بر افزایش کیفیت و ایمنی نان کامل را بررسی خواهد کرد.

دکتر «عبدالحمید مصلی نژاد» معاون پشتیبانی و دبیر اجرایی کنگره گفت:نان قوت غالب مردم است و این نان اگر به صورت کامل و سرشار از مواد مغذی و ویتامین های گروه B باشد علاوه بر اینکه باعث احساس سیری در شخص می شود، می تواند باعث کاهش شیوع بیماری های واگیر در جامعه شود. در همین راستا اولین کنگره ملی نان کامل و فراورده های غلات برای اولین بار در کشور در استان فارس با حضور متخصصین تغذیه، مهندسین صنایع غذایی، مهندسین آرد و نان، مسئولین کشوری و حوزه سیاستگذاری به منظور بررسی چالش های موجود در تهیه نان کامل برگزار شد.

در این نشست اقدامات انجام شده از‌جمله فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای برگزاری نخستین کنگره ملی نان کامل و فرآورده‌های غلات، تشکیل کمیته اجرایی، انجام تبلیغات شهری و برپایی ١٨ غرفه با حضور کارخانه جات آرد استان فارس، انجمن صنفی کارخانه جات آرد، اتحادیه صنف نانوایان شیراز و همه افرادی که ما را در برگزاری این کنگره کمک کردند تقدیر و تشکر می شود. 

دکتر «عنایت اله بریزی»، مدیر علمی کنگره ملی نان کامل و فرآورده‌های غلات نیز گفت: حدود 600 نفر تاکنون برای شرکت در این کنگره اعلام آمادگی کرده‌ و ۳۱۵ مقاله به دبیرخانه این کنگره ارسال شده است که پس از داوری مقرر شد که ۱۹۵ مقاله به صورت پوستر و ۵۴ مقاله به‌صورت سخنرانی شفاهی ارائه شود./ف.نوروزی فرد

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده
  • کد خبری : 115974
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید